Jag vill

Jag vill hitta balans. Jag vill göra val som ger mig balans. Att vilja göra förändring ger mig balans. Jag vill göra förändringar. 

Jag har inte valt att bli sjuk. Jag skulle aldrig göra det valet. Däremot gör jag valet att bli frisk. Jag vill bli frisk.  Det är inte alltid roligt att vila flera timmar under dagen, oftast hela dagen. Men jag vill bli frisk, då vill jag också vila om det behövs för att jag ska bli frisk. 

Jag vill arbeta. Men om jag är sjuk och inte har möjlighet att arbeta under en period, lång eller kort, då väljer jag hälsan och att bli frisk. Varje dag i veckan väljer jag hälsa framför ohälsa. Varje dag i veckan väljer jag frisk framför sjuk. Jag väljer att kunna återhämta mig till en Eva som så småningom kan arbeta igen. För jag vill bli frisk. 

Jag vill umgås med mina vänner men om minkropp och hälsa inte mår bra av det väljer jag att vara ensam. För jag väljer att bli frisk. Jag väljer att ha ett torftigare liv, för tillfället, för jag vill bli frisk. Jag väljer att försöka lyssna på min kropps behov, för jag väljer att bli frisk.

Jag vill finnas för min familj men min ork räcker inte till, därför väljer jag ibland ensamhet. Jag väljer ensamhet för jag vill bli frisk. 

Jag gör varje dag val för att jag vill. Jag gör varje dag genomtänkta val. Val som jag tror är bäst för mig. Bäst för mig så att jag ska kunna bli frisk. Ibland blir inte valen så som jag önskat. Ibland blir valen inte som jag trott. Men valen är gjorda utifrån att jag vill bli frisk. 

Vilka val gör du?

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln