Styrelsemöte - Family Excalibur

Solen skiner, det är fredag och styrelsen för företaget Family Excalibur ska ha styrelsemöte. Företaget är det viktigaste jag har och styrelseuppdraget det i särklass det viktigaste uppdraget i mitt liv. Jag har inte alltid förstått det, även om jag alltid sagt att mina barn är viktigast för mig så har jag inte alltid visat det. Det är egentligen konstigt att jag inte visat det då företaget är min familj och styrelsen är ingen mindre än Thomas och jag. Jag har tidigare varit styrelseordförande, VD, chef, administrativchef, sekreterare och anställd. Men mitt stora arbete har jag ändå lagt på externa uppdrag jag haft. Det är på externa uppdrag jag lagt min kraft och engagemang. Nu lägger jag dock bara energi på mig. 

Thomas och jag åker idag iväg på ett styrelsemöte till en liten plats ett par tre mil härifrån. En plats i lugn och ro vid skog och sjö. En plats i lugn och ro. God mat i vacker miljö. Dessa stunder i lugn och ro är inget jag tidigare har prioriterat, vare sig i tid eller pengar. Nu börjar jag sakta men säkert förstå vad som är viktigast, jag är viktigast att lägga energi på. Ja så är det, jag är viktigast, för om jag inte tar hand om mig så kan jag omöjligt ta han om de som står mig allra allra kärast. De som är viktigast av allt i livet. De som jag skulle kunna gå genom eld och vatten för. Min familj, barnen och Thomas. 

Så idag åker styrelsen iväg, en styrelse som består av två styrelsemedlemmar. En styrelse som finns för Family Excalibur. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln