Tack Cissi Elwin Frenkel 

Som jag berättat tidigare har mitt utmattningssyndrom varit kantat av mycket skam. Kantat och kantat, inlindad i taggtråd för att vara mer exakt. När jag varit sjukskriven fick jag denna krönika i min hand. En krönika där Cissi Elwin Frenkel i tidskriften Chef berättade om sin skam. Krönikan blev många gånger mitt stöd, någon att hålla i handen när skammen kröp på som värst. Så många gånger som jag läste den och Cissi fick mig att känna mig mindre ensam. 

igenkänningsfaktorn var så hög, rädslan att möta någon som jag kände. Detta blev så stark atjag tillsist utvecklade en socialfobi. Skammen och skräcken att möta någon jag känd var så stark. De få gångerna jag gick ut gjorde jag som Cissi, tittade ner i marken. Hur kunde detta händ? Jag som hade "social" som mellannamn. 

Ett och ett halvt år efter denna krönika hjälper mig Cissi Elwin Frenkel åter genom en ny krönika. En krönika om att jag som snart närmar mig 50 fortfarande är attraktiv. Tusen tusen tack Cissi för att du ger mig tro och framtidshopp. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln