Framtidstro 

Vilken vecka. Vilken vecka det har varit. Ligger fortfarande i sängen. Klockan är strax innan tio. Med andra ord inget konstigt att jag fortfarande ligger i sängen. Ligger här och läser min summering jag gjorde igår av veckan som gått. 

Alla hjärtansdag igår. Vi firade med middag tillsammans med barnen. Men jag firade lite extra. Firade allt jag fixat under veckan. För bara några månader sedan hade en av sakerna räckt för en hel vecka. För bara några veckor sedan hade inte ens lördagens utmaning varit tänkbar, hade inte ens tänkt tanken. 

Trött idag, sovit dåligt med mardröm. Inget ovanligt att jag drömmer och drömmer mardrömmar. Inatt hade jag tappat minnet, närminnet. Vilken ångest. Säkert en bearbetning av att det är just så, att mitt minne sviktar oerhört. Men som i drömmen att jag tappat närminnet totalt så illa är det inte. 

Som sagt trött idag men full av framtidshopp. Idag, just idag vet jag att jag kommer ha ett liv framöver, inte som det varit och det vill jag inte heller, men jag kommer ha ett liv. Idag bli det samtal, det är ju måndag. Det känns väldigt bra! Hjälp att bena lite i veckan som varit och hur jag ska tänka framåt. Om jag ska tänka, har ju inte fått göra det. Tänka framtidstankar alltså. 

När jag benat ut veckan så kommer det kanske här på bloggen. Till början med kommer några bilder från veckan. 

Oj så rörig min text känns men det är nog så mitt huvud känns. Rörig med framtids hopp! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln