Tröst 

Att lära känna sig själv är en utmaning. Många nya upptäckter har jag gjort. Något som jag däremot vetat om i många många är är mitt godissug. Det luriga är att jag vet att godissuget lurar mig. Det kommer när jag är rastlös, när jag är uttråkad eller när jag är ledsen och nedstämd. Just nu saknar jag Thomas som är i Mexico och Guatemala, nedstämd och lite uttråkad. Som ett brev på posten kommer då sötsuget. Lite smågodis som colaflaskor, suraflaskor, salt lakrits och choklad eller varför inte en smarrig bakelse till kaffet skulle sitta fint. Men, HA! Jag vann idag, i tid kom jag på att det bara var en tröst jag ville ha. Fixade till en frukttallrik med jordgubbar, vattenmelon, ananas och banan, på toppen lite kokosflingor. Känns skönt att jag inte blev lurad av godissuget. Äter gärna godis men vill bestämma själv när, till exempel till en bra film på kvällen för att jag själv bestämt det. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln