Tillrättalagt på Instagram 

Är bloggar tillrättalagd eller äkta? Är Instagram förskönade eller äkta? Är världen tillrättalagd eller på riktigt? Mitt svar blir nog, jo så,är det nog. Saker och ting innehålle nog både och. Idag, som så många andra dagar är min bild tillrättalagd i både bloggen och på Instagram. Även fikat är tillrättalagt i min verklighet. Tillrättalagd så att en utmattad hjärnas ensamma stund hemma behövde något kreativt. Japp en croissant från frysen, in i ugnen fram på ett fint fat tillsammans med en kopp cappuccino är för mig kreativt. Mina bilder är ibland tillrättalagda, för att jag tycker om det. Och det är inte tillrättalagt för någon annans skull. Det är tillrättalagt för att jag vill ha det lite extra i min ensamhet.

Något som däremot absolut inte är tillrättalagt är mina ord och texter. Mina ord är mina känslor och tankar. Mina ord är mitt nakna jag. Skriver inte alla mina tankar. Skriver inte om allt som sker men det jag skriver är sant, naket och sant. 

Nu ska jag tillsammans med kaffet, croissant och solen läsa alla mina ord som jag skrivit sedan jag blev sjuk. Ska läsa och fundera. Läsa och se resan. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln