Kapten Morgan

hundvalp väggen utmattad utbränd utmattningsdepression utmattningssyndrom utmattning utbränd väggen

Idag har jag haft Morgan på besök. Fördelen med Morgan är att, även om jag är trött för det blir jag, så måste jag ut. En liten valp är kissnödig nu vilket betyder nu som på direkten.
Ytterligare en fördel är att utomhus vill han gärna sova i mitt knä och självklart får han det för Tant Eva. Sover han i mitt knä betyder det att jag blir sittandes där på bänken i minst en, en och en halv timma. Ja jag har ju inget att passa eller att göra men det blir som lite extra bra med Morgan där i knät.
Snart är det dags för herrn att gå hem och då lovar jag att jag sover både tidigt och ovaggad.

PS no1: Förutom alla fördelar med Morgon är ju att han är så fantastiskt söt

PS no2: Är att trots att jag är grymt hundrädd vågar jag vara översten över kapten Morgan

-