När en kostym är så mycket mer än en kostym

Kostym studenten skolavslutning utmattning utmattningssyndrom, utbränd väggen psykolog utmattad psykiskohälsa

Vår lilla kille har varit och köpt sin första kostym. Kostymen är så mycket mer än en kostym. Den är ett avslut på grundskolan. Den är ett steg mot något nytt. Den är kärlek och vänskap. Sonen har köpt den tillsammans med en av våra bästa vänner. Den person som står honom närmast utan för familjen, eller ja egentligen tillhör han och hans familj vår familj också. Två grabbar som igår shoppade loss. Så härligt att se deras glädje när de kom hem och visade upp kostymen och tillbehören. 

Vilken tacksamhet jag känner över att ha vänner som finns där inte bara för mg utan för hela min familj. För så är det, min sjukdom påverkar inte bara mig, hela familjen blir drabbad. Att vara hemma och veta att Ph blir omhändertagen på bästa sätt med någon som han gillar så skarpt och känner tillit till. Att det provas kostym utan oro för om mamma ska orka. Att det i lugn och ro kan bli ett bra köp utan tankar på att "skynda skynda så att mamma inte behöver vara så länge i affärerna" Det hjälper mig att bli friskare snabbare, även om det tar extremt lång tid. Tacksamhet! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln