Bästa konditorn i köket

Inkokt rabarber med vit chokladmousse och Kardemummamaränger toppat med kolasmulor och rostad vit choklad
Inkokt rabarber med vit chokladmousse och Kardemummamaränger toppat med kolasmulor och rostad vit choklad
Philip älskar inte bara sötsaker, han gillar att laga de mest fantastiska desserter också. Själv är det länge sedan jag stod i köket bland kastruller och ännu längre sedan jag stod bland bunkar och slevar. En gång i tiden var jag en riktig bullmamma. Bullmamma var jag nog egentligen allra mest innan barnen kom. Konstigt egentligen eller kanske inte. Jag gasade nog upp snabbare och snabbare efter att de föddes. Galet, jag vet.

När det skulle bakas bullar och barnen var små gick det snabbare om jag förberedde allt själv, bakade och lät en liten degbit bli kvar som de fick baka ut under tiden jag gräddade och städade undan. Undrar om det är tack vare detta eller pågrund av detta som Philip nu har det stora bakintresset. Eller kanske kommer det från att han insåg om han bakar något smartigt får han också sockersuget tillfredsställt. 

Hur som haver, jag och de som får smaka är i alla fall väldigt glada över hans intresse för attans så gott det smakar det han bjuder på. 

Igår var det inkokt rabarber med vit chokladmousse och ingefärsmaränger toppat med kolasmulor och rostad vit choklad. Svår slaget en en vårkväll. 
 
Utmattningssyndrom utbränd maränger väggen utmattningsdiagnos utmattningsdepression beteendeförändring livsstil

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln