Fokustimme med sällskap

Utmattningssyndrom utmattad eva svärd utbränd återhämtning väggen psykiskohälsa beteendeförändring psykiskohälsa

Alla morgnar blir inte som man tänkt sig, vare sig för dig, mig eller någon annan. Jag behöver väldigt lång startsträcka. Behöver ligga i lugn och ro för att starta igång. Sedan en tid har jag min fokustimme där jag tillsammans med kaffe i sängen funderar över dagen och hur jag vill ha den.
I morse visste jag att Morgan skulle komma och göra mig sällskap. Vaknade tidigt men fick ändå inte till fokustimmen. Där med chockar jag både mig själv och kroppen är innan klockan 9:00 ute för andra gången. Först för att kissa med Morgan och nu för att starta upp dagen.
På min plats på parkbänken vid ån är det nu dags för kaffe och min fokustimme. Och vet ni, det känns riktigt bra! Bästa tänkbara sällskap och härlig miljö.

-