Vänskap 

Änglarum gårdheim utmattningssyndrom utbrän väggen utmattad psykiskohälsa beteendeförändring livsstil
Gårdheim utmattad utmattning utmattningssyndrom utbränd psykiskohälsa beteendeförändring livsstilsförändring utmattningsdepression

Idag har det varit ombytta roller hos familjen Svärd. Tassar upp till badrummet, hör ljud från sonens rum, han tittar på vad jag förmodar är ytterligare en i raden av alla filmer på youtube. Viskar godmorgon och smyger mig tillbaka till sängen där Thomas sover. Japp min morgonpigga man sover fortfarande. Senaste resan till Mexico/Guatemala har den här gången tagit mer på hans krafter än det brukar göra. 

Tillsist tröttnar sonen, fixar morgonkaffet till Thomas och mig så att han får upp pappan i familjen. Han är nämligen ivrig att få komma iväg, båten och vattenskotern ska fixas för att så småningom sjösättas. Andra året i rad som båten inte är i innan sista april utan någon gång i juni... undrar just om min utmattning kan på verka sjösättningen? 

Så här ligger jag nu ensam och i tystnad och funderar på hur ett par natttygsbord kunde bli starten på en vänskap. För så är det. 

I januari eller kanske var det februari ifjol ropade jag in ett par jättesnyggt nattygsbord på Lauritz, lade upp en bild på dem och @hootchikootchi blev, om sanningen ska fram och det ska den, avundsjuk. Jag lovade dyrt och hederligt att om jag ångrade skulle hon få köpa dem. Hur snygga de än är och till och med mer praktiska med sin lilla låda än de vi sedan köpte så passade de int riktigt in i vårt sovrum. Evaa skulle ha dem men hade fullt upp med sitt företag Hootchi Kootchi Home och alla uppdrag med homestyling så nattduksborden stod här snällt och väntade i några veckor. Men en dag för bra precis ett år sedan rullade en minibuss in här i Örebro med Evaa och två goa väninnor. Jag fick mig en dag som gjorde att jag kraschade i många fler dagar efteråt. Men jag fick mig även en ny vän och galet många skratt, skratt där tårar rann men också djupa samtal. 

vi har fortsatt hålla kontakten med små meddelanden men här i veckan kom ett litet tjockare brev med posten. Funderade så när jag öppnade det vad jag hade beställt som jag inte kom ihåg, har hänt ett x antal gånger sedan jag blev sjuk. Men ut tittar en söt liten bok med många kloka ord! 

När Thomas och Philip åkte till mormor och morfar för att fixa inför sjösättningen har jag nu legat och läst. Läst och begrundat. Tack för boken Evaa! 
Tack finaste Eeva för att du kom in i mitt liv! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln