Slut som artist 

Jordgubbar väggen utmattad utmattning utbränd utmattningssyndrom utmattningsdepression återhämtning beteendeförändring psykiskohälsa

Två så stora saker som en cykeltur ute på Djurgården med avslutning under parasollet i Rosendals trädgård samt en skolavslutning kan få den bästa artisten att rekapitulerar. Jag borde ha förutspått det. Eller kanske gjorde jag det men blundade och låtsade att det regnade. 

Det är ingen jättefara men nu har jag tagit min skål med jordgubbar och lagt mig i sängen. Kommer ligga här fram till middagen ikväll. Är både lättirriterad och enormt ljudkänslig, japp det är varningssignaler som jag tar på största allvar. Stoppa innan tårar och ångest knackar på. 

Imorgon lördag blir det lugnt och söndag och måndag och...

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-