Att lyssna på sin kropp

Väggen utbränd utmattad utmattningssyndrom utmattningsdepression psykiskohälsa

Sakta, sakta lär jag mig. Gårdagen var som ett töcken, huvudet bultade och alla tankar rusade. Tummen kliade och kroppen värkte. Betyget över dagen blev ändå godkänt. Först vilade jag i sängen, länge och där funderade jag på vad som är bra, bra för mig. 

Hade tidigare hittat en yogafilm på Youtube, finns massor av dem. Fram med mattan, bolster och filt. Restorativ yoga och en timme senare hade kroppen lugnat sig så pass att det blev en kaffe och ett avsnitt på en serie Thomas och jag hittat på Netflix, fråga inte vad serien heter. En utmattad hjärna lägger inte sådant på minne. Men bra är den. Klockan 21:00 sov jag redan. 

12 timmar senare slår jag upp mina blå. Trött, men inte med ett speed i kropp och hjärna. Att kunna stoppa hjärnaktiviteten är skönt, inte alltid jag förstår att göra det. Men igår gjorde jag det och känner mig stolt idag. 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-