Logistik

Utbränd väggen utmattad livsstil beteendeförändring ikea walk in closet


För ett par veckor sedan började Thomas fixa i vår Walk in closet. En del kvar men redan så skönt att få ordning, både i rummet men också bland kläderna.  Det skönaste och bästa av allt var ändå upptäckten, upptäckten av en förmåga som varit borta hos mig. Min logiska förmåga att planera och strukturera. 

Min läkare säger att jag alltid kommer vara känslig för stress och jag lovar att det plötsligt finns många konstiga och märkliga saker som plötsligt kan få mig stressad. Mina förmågor som är borta säger han däremot att jag till största del kommer att få tillbaka. En av mina styrkor har tidigare varit att planera och strukturera, fixa med logistik. Så frustrerande att idag kan jag inte ha ordning på någonting. Jag förstår inte att sortera i mitt huvud. Förstå då känslan när Thomas och jag strukturerat och organiserat, mycket lugnt och pedagogiskt går igenom vilka delar vi behöver i ett första skede till vår Walk in closet. 

Känslan var och är fortfarande lite obetalbar, kanske svårt att förstå att jag kan bli så jublande glad över att några anteckningar över delar och antal. Att det kan vara så märkvärdigt, men så är det. Och det var jag som styrde planeringen, kanske var det därför det fungerade så bra. Inte för att det var jag och inte Thomas som var den styrande utan för att jag fick göra det i min egen takt och efter min förmåga. Mycket långsamt och pedagogiskt och med backup av Thomas. Lycka! 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-