Längtan 


Längtar, jag längtar även om jag försöker vara här och nu. En längtan kan också vara här och nu, längta som i att se fram emot något och planera in för det som ska ske. Planera och förbereda det som ska ske och samtid känna längtan inför händelsen. Just nu längtar jag efter: 

1. Thomas som är på väg hem från Zambia

2. Att krama om Sara, hon kommer i eftermiddag 

3. En resa med Thomas, imorgon bär det av. 

4. Att se Philip spela innebandy, hoppas jag kan göra det under veckan

5. Att strosa i parker, byta ut min parkbänk vid ån i min park till en ny parkbänk i en ny stad i ett nytt land

6. Champagne och god mat. Att äta och dricka gott är en livsnjutning och att få sitta ned till ett dukat bord eller bjuda någon till bords är en fröjd. 

7. Att jag samlat så mycket mod så jag kan skicka min text till några som ska läsa och hemska tanke, även ge respons

8. Att hitta balans, veckan som kommer har många och nya intryck, jag längtar och önskar att jag kan balansera vila och aktivitet/intryck väl 

Man kan önska och längta i stort och i smått. Just nu gör jag det i stort och jag hoppas att jag inte gör det i för stort. Jag hoppas och vill tro att jag gör det välbalanserat. 

Vissta längtar och önskar jag att jag vore frisk men dett är en ännu större önskan. Den största önskan jag har. Det jag längtar allra mest efter. Men för att ha möjlighet att komma dit behöver jag små små önskningar att klara av först. 

 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-