Resa ur skammen - Del 2 

Ett av mina bästa när jag reser är att uppleva landet och kulturen bland annat genom mat. Älskar att prova mig fram genom maten och dryck. Det värsta som kan hända i det läget är att det inte var min smak. Värre än så blir det inte. 

Efter frukost blev det en promenad. Thomas jobbade och sedan tog han spårvagnen för att titta på Philip och hans lag som också är här för innebandy cup. En cup med 12 nationer och över cirka 300 lag. Philips första match blev seger och Philip höll nollan, 21-0 blev resultatet. Glad att jag inte såg matchen, mitt empatiska hjärta bister när barn och ungdomar förlorar med dessa siffror. Det spelar då ingen roll att det var motståndarna som förlorade så stort. De vann även match nummer två och den tredje blev det oavgjort. Idag spelar de sista gruppspelsmatchen. 

Själv avnjöt jag en trdelnik med Nutella på ett litet torg. Och som efterrätt blev det ett glas bubbel efter ån. 

På Klosterpuben som ligger granne med vårt hotell intogs middagen, gulaschsoppa och en öl från deras eget bryggeri. 

Summa sumarum en bra dag. 
 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-