StillA stund vid Valbodalen 

En av mina favoritplatser
En av mina favoritplatser


Det fanns en tid då jag inte hade tid att ta mig fem minuters andning från all stress och hets. Det fanns en tid då jag inte hade ro att bara sitta och inget göra, inte ens för en halv minut. Oron och stresspåslaget var så kraftigt att jag inte hade möjlighet att inte göra någonting, inte tänka på någonting för ens tio sekunder. Att bara prova att sitta ner utan att ta mig för med något gav mig hög puls.  

Igår medans Thomas lagade middagen satt jag nere på klipporna vid Valbodalen. Satt helt stilla och blundade. Lät tankar flyga iväg och endast finnas där i stillhet. Tystnaden och vågornas brus var mitt enda sällskap. 


Njuter av lugnet och förundras över min utveckling. Jag är fortfarande sjuk men det finns så många nya erfarenheter och kunskaper jag bär med mig. Att kunna finnas ensam i tystnaden och inte göra något annat än lyssna på tystnaden är en ny värdefull kunskap. En kunskap som hjälper mig att bli frisk. 

Eftermiddagen idag kommer bli något mer hektisk, vi ska heja på Philip som ska springa Musselloppet. Efter det får det åter bli klipporna för att hämta kraft. Några musslor ska jag också äta innan dagen är slut. 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-