Världsdagen för psykisk hälsa 


Idag på världsdagen för psykisk hälsa vill jag hylla min familj. De tre som på olika sätt kämpar tillsammans med mig. De tre som står bredvid mig och torkar mina tårar när orken och tron är som bortblåst. De tre som som vrider ut och in på sig själva för att orka med mig. De tre som aldrig gett upp tron på att jag en dag ska bli frisk. De tre som lagar min mat. Mat som de så många gånger serverat mig på sängen. De tre som påtalar mina framsteg. Framsteg som finns där men ibland behöver belysas då de är små. Små men numera börjar de bli många. 

Där tidigt i min sjukdom önskade jagg att få vara själv. Gå i kloster. Låsa in mig i en stuga i skogen. Bli eremit. Fullständigt avskärma mig. Men ni har aldrig lämnat mig. Ni har funnits där vid min sida. Funnits där hur jäkligt och jobbigt det än varit. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar er! Ni är och kommer alltid vara mina hjältar. 

Löv U

 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-