Godissug starkare än viljan att träna

våga vara rädd utbränd väggen lion utmattningssyndrom utmattningsdepression


Godmorgon måndag! Kurar med kaffe under filten framför brasan. Vaknade 01:30 i natt av att kroppen och huvudet värkte samt att någon drog en taggtråd i halsen. Lyckades somna om och i morse  bjöd sonen på Alvedon och Strepsil. Känner mig lite piggare, alvedonen har nog kickat in.

Har ringt och avbokat tiden hos psykologen men plötsligt kom den gamla Eva fram, “Nu känns det ju ganska ok, kanske ska jag åka till psykologen i alla fall.” Tänk att det så lätt att kicka igång vara-till-lags-genen. OK, psykologen är bra för mig och samtalet varje vecka är en av höjdpunkterna, jag åker dit för min skull men i detta läge handlar det om att vara “duktig” och göra det som förväntas av mig. Att inte vara till besvär och avboka. MEN jag kommer fortsätta kura här hemma för att kurera mig.

Till kaffet har sonen serverat mig en liten bit White Lion, en bit som jag lämnade till honom igår kväll efter att jag under helgen ätit alldeles för många. Har ni inte testat White Lion gör det inte, för de är beroendeframkallande och fråga mig inte hur många jag åt under helgen, för jag tänker inte berätta hur måååånga det blev.

Men nu sitter jag alltså här i fåtöljen med brasan som sällskap, tuggar på en Lion och funderar varför det ska vara så mycket enklare att äta godsaker än att träna. Hade försökt börja träna den här vecka. Tack influensa för att jag slipper ;-) Det är verkligen konstigt, jag känner att jag vill träna. Jag känner att kroppen är redo att träna. Jag känner att kroppen behöver träning. Jag känner att kroppen behöver hjälp att bli starkare. Min psykolog säger att det är ok att träna. Min psykolog säger att jag behöver börja röra på mig. VARFÖR tränar jag då inte? Jag vet inte, blir mitt svar.

Snälla söta kan någon tala om för mig hur jag ska komma iväg och träna. Jag gillar styrketräning, starta med trappmaskinen och sedan köra vikter. Har ett medlemskap på ett av anläggningarna här i stan, så det är heller inte problemet. Ni hör ju själva, jag gillar styrketräning OCH jag har ett medlemskap, jag är redo för träning OCH jag får träna. VARFÖR tränar jag då inte?

Kram
 

Välkommen att följa mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln