Äntligen


Äntligen måndag och äntligen frisk. Kaffe och en caramel wafer - kolakaka på tåget till psykologen. Älskar att åka tåg. Sätter mig alltid i första vagnen. Varför? Jo när vi kommer fram kommer vagnen längst bort på perongen och med andra ord längst bit att gå. Tro inte att jag vill ha gratis motion, nej så är det absolut inte. De flesta verkar inte vilja gå och då betyder det att jag ofta blir ensam i vagnen.
Tyst och lugnt, med kaffe och mina egna tankar inför mitt besök. Så skönt. Men berätta det inte för någon så att jag får sällskap.

Kram
 

Följ gärna mig och min blogg på Blolovin

Follow

Äntligen måndag och äntligen frisk. Kaffe och en caramel wafer - kolakaka på tåget till psykologen. Älskar att åka tåg. Sätter mig alltid i första vagnen. Varför? Jo när vi kommer fram kommer vagnen längst bort på perongen och med andra ord längst bit att gå. Tro inte att jag vill ha gratis motion, nej så är det absolut inte. De flesta verkar inte vilja gå och då betyder det att jag ofta blir ensam i vagnen.
Tyst och lugnt, med kaffe och mina egna tankar inför mitt besök. Så skönt. Men berätta det inte för någon så att jag får sällskap.

-