Min målning stödjer Musikhjälpen

Tradera Musikhjälpen Förändringen Eva Svärd Auktion
Tradera Musikhjälpen Förändringen Eva Svärd Auktion
Förändringen - 100 x 100 cm akryl och äkta bladguld på duk
Förändringen - 100 x 100 cm akryl och äkta bladguld på duk

Nu blir det naket! Ja, självklart har jag kläderna på mig, det blir naket utifrån att jag visar min sårbarhet. 

Så jäkla livrädd! Att skriva om min resa ur utmattningssyndromet är ganska ok eller faktiskti helt ok! Till och med bra! Att skriva här på bloggen och på mitt konto på Instagram, @mrs_excalibur är en underbar terapi för mig. Jag har behovet att uttrycka mig i ord för att kunna  tänka klart och känna in mina tankra och känslor. Skapa ett välmående.

MEN det jag gjorde igår kväll, är en skräckupplevelse. Sitter i båten och plötsligt blir det åter storm på havet! Och det är jag själv som skapat sotrmen. Kände att jag ville bidra med något till Musikhjälpen och deras insamlig för att alla barn i krigsdrabbade områden ska få rätt till skolgång. Köpte en kaffe för 30 kr i deras tält på torget igår. Men något mer skulle jag väl kunna göra? Även om kassan är skral som sjukskiven. 

En av alla mina målningar som jag gjort under året, hmmm kanske kunde jag auktionera ut en av dem? Eller? Shit vad läskigt! 

Men sagt och gjort, `Förändringen´åkte upp i en auktion på Tradera. Tradera är platsen där Musikhjälpen har sina auktioner. Egentligen ska väl en auktion inte vara så läskig men det är det. Jag sitter verkligen i båten på ett stormigt hav i mina tankar. Ena stunder tänker jag "Shit vad billig jag är!" när jag tittar på budgivningen! JO här behöver jag hjälpa mig själv att ändra mina tankar. "JAG är inte billig! Det är min målning som är billig." 

När jag blir trygg i den tanken tänker jag "Är min målning verkligen så?" OCH in nästa stund lugnar sig havet något och jag tänker "Shit vad stolt jag är över att jag är med och bidrar!"

Bestämmer mig för att jag ska fortsätta vara stolt! MEN det är liiite svårt. 

Kram

PS. även om just du inte vill eller kan buda på min tavla så kanske du i alla fall vill vara snäll och puffa för auktionen för den goda sakens skull.
 

Följ gärna mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln