Hemma är där min familj finns


Varje vecka. Varje vecka åker jag förbi. Varje vecka åker jag förbi ett hus. Ett hus som en gång var min familjs och mitt hus. Vi lämnade huset när jag var som sjukast. Många var de som, i välmening, undrade om vi skulle ta ett sådant stort beslut när jag var sjuk. Att sälja vårt hus. Att flytta till en annan stad. Det var inget förhastat beslut, beslutet hade vi tagit redan två år tidigare. Jag rekomenderar alla som är sjuka och som funderar på stora beslut att tänka både en och två gånger. 

När jag från tågfönstret ser en skymt av huset är det med glädje jag tänker på allt som vi upplevt där. Ett hus, som Thomas formade utifrån våra drömmar och behov. Formade det till ett hem av den där "skolåda" i etternit den från början var. 

Idag får jag ofta frågan om jag saknar huset, svaret är ett enkelt Nej! Jag  saknar inte huset utan gläds med den lilla familj som idag bygger sitt hem och framtid där. En familj som jag vet kommer bygga många fina minnen. 
Mitt hem finns inte ett hus. Mitt hem är där min familj och jag finns
 

Alla bilder är fotograferade av www.husfoto.se
 

Följ gärna mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln