Bästa tipset för att låta bli surfandet framför TV:n

väggen våga vara rädd utbränd börja leva lär dig leva utmattning utmattningssyndrom eva svärd


Att vi är många som multitaskar, trots att vi är medvetna om att det inte är hälsosamt, det vet vi sedan tidigare. Att hjärnan tar ordentligt med stryk när vi försöker att hålla fler bollar i luften än två samtidigt, till och med så mycket stryk att vi bränner hjärnceller så att hjärnan blir likt ett barns hjärna, går att läsa mer här. I december antog jag PTFias utmaning om att inte multitaska. Allt för att försöka låta bli att göra flera saker samtidigt. 

Nu har jag kommit på bästa sättet ever, jag lovar, att inte multitaska när jag tittar på TV. Det är helt omöjligt att surfa på telefonen eller paddan när jag tittar på film. Inte på grund av att den är för spännande eller intresant, vilket den visst kan vara men det är inte orsaken. Nej jag tittar på filmer som är på ett språk jag inte förstår. 

Har tittat på flera bra franska filmer och det är helt omöjligt att göra något annat samtidigt för då är jag borta direkt. Testa får ni se!

Bjuder på några franska filmtips

  • Amelie från Montmartre
  • The Intouchables (har sett den flera gånger, en av mina favoriter)
  • Vägg i vägg
  • Välkommen till Marly-Gomont (den står på min "att-se-lista")


Kram

Följ gärna mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Senaste kommentarer

Kommentera gärna:

Arkiv

Länkar

-

Etiketter

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln