Slutbudet på min tavla... grymt stolt! 

musikhjälpen våga vara rädd utbränd väggen börja leva
musikhjälpen våga vara rädd utbränd väggen börja leva


Någonstans där i december bestämde jag mig för att skänka en av mina målningar till Musikhjälpen. Skrev om det här. Jag lade ut den via Musikhjälpen på Blocket OCH var galet nervös. Tänk om ingen ville köpa en. Inte ens för den goda sakens skull. Buden kom dock ganska snabbt. Inte några stora summer, en femtiolapp eller så. Men de första buden kom i alla fall. Phu!

Veckan var lite pirrig och jag kollade stup i ett och kvart i två. Budgivningen var ganska lugn. Gjorde ett skutt och jag jublade. Sista fem minutrarna hände dock något och priset steg. Tjoho... här skreks det glädjetjut. 

Fram med bubbelplast och omslagspapper, nu skulle tavlan skickas till en köpare med adress strax utanför Stockholm. Det var ju jultider så det fick bli en riktig julklappsinslagning. 

Januari kom och tavlan föll i glömska, till här i söndags när jag fick fram mina dukar och färger och hade ett enormt målarflow. Där och då bland färgerna och bladguldet insåg jag att någon som jag inte känner och som jag inte ens kommer ihåg i skrivande stund vilken plats utanför Stockholm som köparen bor, har min tavla på sin vägg. Känslan är häftig!

Priset då... har ju totalt glömt att berätta det, priset för min tavla där hela beloppet gick till Musikhjälpen blev hela 3 650 kr. Ni förstår nu varför jag jublade! Om ni frågar mig så är jag grymt stolt!

Kram
 

Följ gärna mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln