Nu har jag fått nog - säger upp mig

i quit väggen våga vara rädd utbränd eva svärd säger upp mig  utmattningssyndrom


Det var en gång i tiden, för sådär två-tre år sedan som jag var så urtrött på min arbetsgivare. Så grymt trött. Sa till alla som ville lyssna, och det var  i och för sig inte så många då jag isolerade mig, mest var det psykologen och Thomas som fick höra "Kan ingen fatta att jag borde ha både ob-tillägg och lön dygnet runt för arbetet pågår verkligen dygnet runt."

Japp sådan är min arbetsgivare,  ingen reglerad arbetstid utan han kräver min insats dygnet runt. Även om jag arbetat hela natten kräver han att jag även ställer upp dagen efter. Arbetsuppgifterna är otydliga men krävande, många gånger är jag helt slut. Men det har i och för sig blivit bättre, det ska medges. Rasterna är längre och jag behöver inte arbeta lika hårt. Nattskiften har dessutom blivet lugnare, kan nästan säga att jag har sovande natt och det är en klar förbättring än innan då det var vakande natt. Nu kräver han endast att jag tar jour under natten. 

Men jag tycker ändå att det är dags att säga upp mig. Eller säga upp mig, vi har faktiskt inget avtal eller kontrakt skrivet. Han tog mig bara för givet, att jag skulle bli hans arbetstagare. Och då jag är lojal och en flitig arbetsmyra passar jag honom perfekt.

Men som sagt, jag är ganska trött på min arbetsgivare, om sanningen ska fram är jag urless. Och dessutom känner jag mig ganska färdig också. Tycker att det är dags att gå vidare.

Tog det faktiskt med min psykolog i måndags men gensvaret blev inte riktig som jag väntat mig. ELLER det blev det nog om jag bara tillåtit mig att tänka till. Det blev ett klart och tydligt "Nej!" Det var inte något prata om, jag fick inte säga upp mig. 

Jaha då får vi väl arbeta ihop ett tag till, men bara så att du vet, du är en väldigt tråkig och framför allt krävande arbetsgivare.

Till er alla, håll er bort från honom, han går under namnet Utmattningssyndrom!

Kram
 

följ gärna mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln