Hur envis är du egentligen?

våga vara rädd väggen utbränd utmattningssyndrom börja leva


Hur använder du dig av din envishet? Hur använder du dig av din envishet och styrka? Tar du dig energiskt an en uppgift? Går du igång på nya utmaningar? Fokuserar du på målet? Arbetar du fram en plan och envist strävar framåt? Det krävs många gånger både envishet och fokus för att nå sitt mål.

Men det som kanske än mer kräver envishet är att sakta ner. Sakta ner och fokusera på nuet. Fokusera på här och nu, bara vara och andas. Bara fokusera på att vara. Det kräver envishet. Envishet av största rang. Envisheten krävs många gånger för att säga nej eller ja till det som faktiskt betyder något för dig och din hälsa. Det krävs envishet, kunskap och förmåga att stoppa en hjärna som suktar efter utmaning. Utmaning om att vilja bli stimulerad. Att då kunna se att den största utmaningen egentligen kan vara att bara vara. Att du ser dina behov. Att du ser din kropps behov. Att du ser din hjärnas behov.

Klarar du av att utmana dig själv och stoppa din framfart så att du enbart lyssnar på dina behov? Kan du vända din envishet till att vara rädd om dig själv?

KRAM

Följ gärna mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln