Telefonrådgivning inom psykiatrin 

Telefonrådgivning inom psykiatrin
Telefonrådgivning inom psykiatrin
våga vara rädd väggen utbränd utmattningssyndrom utmattningsdepression


Ibland är det svårare än andra gånger att skriva, speciellt de gånger när jag bara sitter med ett fånigt leende på läpparna, som just nu. Munnen går från öra till öra.

Rakt på sak!
1 juni ska jag ut i livet.Upp på hästryggen igen, hästrygg och hästrygg, jag ska upp på scenen igen. Som jag längtat och nu kan jag till och med räkna dagarna. 

På scen och inför publik OCH publiken är inte vilka som helst, nepp. Publiken är personal och chefer från psykiatrin. Jag ska föreläsa utifrån ett patientperspektiv. Hur jag som patient upplevt rådgivning via telefon. Min rubrik är "Hur vill jag som patient bli bemött av rådgivarna?" Med följande underrubriker.

  • Modet som krävs för att våga ringa
  • Vikten av att bli lyssnad på
  • Så påverkades jag av ett bristande bemötande

Min föreläsning ingår i en heldagskonferens som kommer att hållas två gånger. En gång i Stockholm (1 juni) samt en i Göteborg (31 augusti). Det är flera bra föreläsningar och framför allt viktiga föreläsningar, allt ifrån riskbedömning av självmordsbenägna personer till att möta anhöriga. Arrangör är Teknologik Institut , Tiab-Konferens och samarbetspartner är Juris, juridik inom psykiatrin.

Ber alla som har möjlighet att sprida detta till alla som är berörda. Konferensen är för hela psykiatrin inte endast för gruppen utmattningssyndrom. 


KRAM
 

Följ gärna mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln