Stress i Karlavagnen P4

Karlavagnen i P4 väggen rädd utbränd börja leva


Fick frågan av Karin, producent av Karlavagnen i P4 om jag ville vara med i programet för att starta upp avsnittet som skulle handla om Stress och utmattningssyndrom. Jag skulle vara med via telefon för att vara med och sätta prägeln på programmet. Svaret var självklart för mig. Dock var det  pirrigt innan jag blev uppringd och kopplad till teknikern Bosse. Fick ett viktigt och bra samtal med Pernilla. Då klockan var närmare 22 lyssnade jag inte klart på programmet utan lade mig för skönhetsömnen. 

Efter dagens yoga blir det att lyssna på programmet i sin helhet, tror att det blir mer pirrigt att lyssna på mig själv än att vara med i programmet.

Vill du också lyssna så hittar du programmet här

Välkommen att följa mig och min blogg på Bloglovin

Follow

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-