Med mitt mod - Genom utmattningssyndrom 

Med mitt mod utmattningssyndrom våga vara rädd utbränd utmattad återhämtning


Hej! Det var verkligen länge sedan men jag har fått hushålla på min energi och då har bloggen fått vila lite. Min energi har jag dock ändå lagt på texter. Jag har nämligen knåpat på mina texter som jag har skrivit under tiden som jag varit sjuk. 

Texter som kommit utifrån att jag skrivit som en sorts terapi. Dessa texter blev till sist ett manus och detta manus kommer i oktober som en bok. Om ni frågar mig så känns allt galet.

Galet skoj! Galet märkligt! Galet knasigt! Men framför allt galet bra! En bok om utifrån min erfarenhet med många texter där jag naket och ärligt beskriver situationer som hänt under min tid som sjuk. Men även fakta, råd samt stöd till omgivningen.

Boken ges ut på bokförlaget Fresh eye, bara det känns underbart bra. Förstå att ett förlag, ja det var faktiskt ytterligare förlag, som vill ge ut mitt manus. Sedan känns det fantastiskt att få samarbeta med alla på Fresh eye, en ära.

Håll utkik i en bokhandel nära dig så kan du snart se mitt ansikte på en hylla. Och framför allt kan du läsa om modet att acceptera sin sjukdom. 

Kram

 

Follow

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-